Monday, July 23, 2007

Kui oluline on juuksevärv

Kui nüüd järgi mõelda, siis olen läbi aegade suht erinevate juustevärvidega olnud. Tuleb küll tõtt tunnistada, et plaatinablond ja süsimust nende hulka ei kuulu - siis oleks ma ilmselt suht jube välja näinud. Sisse on jäänud enne praegust ka varasemad punapea ajastud.

Ei teagi kumb oli enne - juuksevärv (ja ühiskonna ootused selles suhtes) või iseloomu muutumine. Igatahes on juuksevärv päris korralikult mu mõtteid ja tegemisi ning üldse kogu elu mõjutanud.

Ära tuleks märkida, et tumedam pea on pannud mind rohkem tööle keskenduma. Nii asjalikuna ja asisena pole end mõne teise juuksevärviga küll tundnud.

Mis puudutab blondiinide elu ... nojahhhh :) Kommenteerida vist eraldi pole vaja. Teatud mõttes oli lausa värskendav kui end tõestama ei pidanud - niikuinii ei oodata ju blondiinilt mingit erilist tarkust. Rääkimata sellest kui suudad liikluses vabalt vasakpööret sooritada parempoolsest reast või sõita ühesuunalisel tänaval vastassuunas ilma suuremate jamadeta. Siin tuleb küll mainida, et kohati ulatuvad järelmõjud ka tänasesse päeva - ju siis tuleb kauem peegli ees seista ja õigesse juuksevärvi sisse elada.

Punapeana aga ...

Khmmmm. Sellest mõni teine kord.

Foto Angelos Zimaras
Flickr.com